Over Rijnsaterwoude

Rijnsaterwoude is een klein dorp in de gemeente Kaag en Braassem in Zuid-Holland. Het dorp ligt parallel aan de N207 en aan de oostzijde van het Braassemermeer. Ten zuiden ligt Alphen aan den Rijn, wat per auto en bus goed bereikbaar is.  

Choiz Makelaars in Rijnsaterwoude

Choiz, jouw makelaar in Rijnsaterwoude. Kies voor de expertise en ervaring van onze makelaars. De aankoop, verkoop of taxatie van jouw woning doen we samen. Precies zoals jij het wilt. Zonder verrassingen achteraf.

Wonen in Rijnsaterwoude

Rijnsaterwoude is een klein en gemoedelijk dorp met de enkele voorzieningen. De basisschool De Kinderarcke is een typische dorpsschool. Met gemiddeld 100 leerlingen is het klein en zijn er altijd combinatiegroepen. Vlak naast de school is ook de kinderopvang te vinden, deze biedt opvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. 

Bij de Sportvereniging Rijnsaterwoude (SVR) kunnen sportieve kinderen en volwassenen terecht voor een groot aantal sporten. Kickboksen, hardlopen, dans, yoga, bodyfit en meer. 

In 2005 is de Motorvereniging van het dorp opgericht. Een vereniging voor en door motorliefhebbers. Motoren, gezelligheid en samen toeren dat is waar de vereniging voor staat. 

Stichting het Schoolhuis is gevestigd in het dorpshuis aan de Herenweg. Zij organiseert hier allerlei activiteiten voor inwoners met als doel de gemeenschap te verbinden en te stimuleren. Er heerst een laagdrempelige en prettige sfeer, het dorpshuis staat open voor iedereen. 

Lees meer

Lees minder
Foto’s & video’s

Informatie over Rijnsaterwoude

 

Aantal inwoners 1.170

Man ⁄ vrouw 50% / 50%

Gem. persoonlijk ink. algemeen€ 22.000

Oppervlakte totaal 5.44 km2

Aantal woningen502

Gemiddelde woningwaarde (WOZ)€ 300.000

 

Jouw makelaar in Rijnsaterwoude

Jeordie Brouwer

Beëdigd NVM Makelaar-Taxateur o.z. / Directie

Neem contact op

Wil je meer weten van jouw makelaar over Rijnsaterwoude? Brand maar los, we staan voor je klaar!