Favo's van Anita

In de Amsterdamse Waterleidingduinen gaat Anita graag wandelen. Een erg mooi en afwisselend natuurgebied, waar je soms zelfs minutenlang niemand tegen komt. Er lopen veel herten die niet schuw zijn. Zalig in het voorjaar, maar ook in de winter kun je hier heerlijk uitwaaien.

Voor culinaire cadeaus komt ze bij het Smaakhuis in Lisse. Naast kaas, vers gebrande noten en een groot assortiment olijfolie bieden ze diverse foodspecialiteiten. "Eigenlijk vind ik alles lekker wat ze verkopen. Als je langs de winkel loopt, komt de geur van vers gebrande noten je al tegemoet... heerlijk!"

De Leidse Schouwburg aan de Oude Vest is het oudste theater van Nederland en één van de favorieten van Anita. "Ik sta zelf graag op de planken, maar geniet ook enorm van een avond naar het theater gaan." Sinds 1705 is dit theater al in gebruik als schouwburg. Deze warme en karakteristieke zaal biedt toneelstukken, musicals, dans en cabaret, het aanbod is enorm. Het is ongelofelijk te bedenken wie hier allemaal hebben gestaan.

 

favorieten Anita Alkemade

Bel mij terug

Blijf op de hoogte