Blog

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de woningmarkt? Meekijken in het leven van een NVM-makelaar? Als eerste lezen over de laatste gadgets voor in en om het huis? Tips en trucs voor aan- en verkopen?

Volg ons blog!

Blijf op de hoogte


Woontrends 2018

De woontrends voor 2018

Het jaar van denim blauw, de urban jungle, kurk en cactussen loopt bijna op zijn einde. Dat betekent dat de woontrends voor 2018 hun intrede doen. Zwart design, hout, groen en een beetje glans gaan we komend jaar zien in de woonkamers.

Lees meer

16 Okt

 


Start jouw woningzoektocht met een app

Begin jouw zoektocht naar een huis met de bezichtigingsapp van de NVM. Breng o.a. jouw woonwensen in kaart, zoek in het actuele aanbod en plan de bezichtiging. De app helpt jou bij het vinden van je droomhuis!

Lees meer

12 Okt

 


Wat betekent het regeerakkoord voor jou?

Het nieuwe regeerakkoord is dinsdag 10 oktober gepresenteerd. Wat betekent dit voor jou als woningbezitter? De belangrijkste punten m.b.t. de woningmarkt hebben we op een rijtje gezet.

Lees meer

10 Okt

 


Favorieten van Theo

Favo's van Theo

De favorieten van Theo in de regio. Ontspannen, waar doet Theo dat? Wat is zijn lievelingsrestaurant in Lisse? En waar slaat Theo graag een balletje?

Lees meer

04 Okt

 


Favorieten Willemijn Choiz

Favo's van Willemijn

De favoriete plekjes in de regio van Willemijn. Waar eet zij het lekkerste broodje? Bij welke sportclub staat ze langs de lijn? In ons nieuwe item 'Favo's van' krijg je de antwoorden. Alle collega's komen aan het woord en vertellen over hun favoriete plekjes in de regio.

Lees meer

19 Sept

 


Favo's van Christa

Favo's van Christa

Waar eten we het lekkerste broodje? In welke kroeg drinken we graag een biertje? Waar kopen we een origineel cadeautje? Bij welke sportclub staan we langs de lijn? Waar halen we de beste koffie? Oftewel, waar vind je ons in het weekend? In ons nieuwe item 'Favo's van' krijg je de antwoorden. Alle collega's komen aan het woord en vertellen over hun favoriete plekjes in de regio.

Lees meer

13 Sept

 


Hulp bij het kopen van je eerste huis

Ben je op zoek naar een huis, maar grijp je steeds mis? Of weet je niet waar je moet beginnen en wat je allemaal moet regelen? Wij helpen je graag! Donderdag 24 augustus openen we het Starterscafé en geven we antwoord op al je vragen.

Lees meer

13 Aug

 


Even voorstellen.. Christa van der Vlugt

Op donderdag en vrijdag krijgen de dames op kantoor versterking van de enthousiaste Christa. Christa studeert nog, maar springt twee dagen bij in de binnen- en buitendienst van Choiz.

Lees meer

01 Jun

 


Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen met online identificatie

Als een van de eerste makelaars in Nederland biedt makelaarskantoor Choiz® uit Leiden klanten de mogelijkheid om documenten digitaal te ondertekenen met iDIN, een samenwerking van de Nederlandse banken om online identificatie mogelijk te maken. Jeordie Brouwer, directeur: ‘We zijn er enorm trots op dat wij vanwege onze ervaring met digitale ondertekening geselecteerd zijn voor deze pilot.’

Lees meer

29 Mei

 


Anita van de Graaf

Even voorstellen.. Anita van de Graaf

"Good morning, Choiz Makelaars, this is Anita speaking." Onze nieuwe aanwinst Anita beheerst de Engelse taal uitstekend en staat alle Engelstalige klanten dan ook met plezier te woord.

Lees meer

24 Mei