Blog

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de woningmarkt? Meekijken in het leven van een NVM-makelaar? Als eerste lezen over de laatste gadgets voor in en om het huis? Tips en trucs voor aan- en verkopen?

Volg ons blog!

Blijf op de hoogte


Hulp bij het kopen van je eerste huis

Ben je op zoek naar een huis, maar grijp je steeds mis? Of weet je niet waar je moet beginnen en wat je allemaal moet regelen? Wij helpen je graag! Donderdag 24 augustus openen we het Starterscafé en geven we antwoord op al je vragen.

Lees meer

13 Aug

 


Even voorstellen.. Christa van der Vlugt

Op donderdag en vrijdag krijgen de dames op kantoor versterking van de enthousiaste Christa. Christa studeert nog, maar springt twee dagen bij in de binnen- en buitendienst van Choiz.

Lees meer

01 Jun

 


Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen met online identificatie

Als een van de eerste makelaars in Nederland biedt makelaarskantoor Choiz® uit Leiden klanten de mogelijkheid om documenten digitaal te ondertekenen met iDIN, een samenwerking van de Nederlandse banken om online identificatie mogelijk te maken. Jeordie Brouwer, directeur: ‘We zijn er enorm trots op dat wij vanwege onze ervaring met digitale ondertekening geselecteerd zijn voor deze pilot.’

Lees meer

29 Mei

 


Anita van de Graaf

Even voorstellen.. Anita van de Graaf

"Good morning, Choiz Makelaars, this is Anita speaking." Onze nieuwe aanwinst Anita beheerst de Engelse taal uitstekend en staat alle Engelstalige klanten dan ook met plezier te woord.

Lees meer

24 Mei

 


Daniëlle Klop

Even voorstellen.. Daniëlle Klop

Daniëlle is onze nieuwste aanwinst en een grote steun op de binnendienst. Grote kans dat je de vrolijke Daniëlle aan de telefoon krijgt als je contact opneemt met ons kantoor!

Lees meer

05 Apr

 


Tuintips

Tuintips NVM Open Huizen Dag

Nog een kleine 3 weken en dan is het tijd voor de NVM Open Huizen Dag, wij geven je op voorhand graag een aantal tuintips!

Lees meer

20 Mrt

 


Jeordie Brouwer

Even voorstellen.. Jeordie Brouwer

Jeordie, één van de drijvende krachten achter Choiz Makelaars & Taxateurs. Als directeur en mede-eigenaar is hij nauw betrokken bij alle bedrijfsprocessen en ontwikkelingen. De ontwikkelingen in de makelaarsbranche volgt Jeordie op de voet. Binnen het team van Choiz is hij de aanjager hiervan en regelmatig komt hij met innovatieve ideeën.

Lees meer

03 Jan

 


Fijne feestdagen!

Het team van Choiz wenst jullie hele fijne feestdagen!

Lees meer

22 Dec

 


Inspiratie voor de woningverkopers

Kan jouw woning wel wat extra aandacht gebruiken tijdens deze donkere winterse dagen? Misschien is dit wat..

Lees meer

16 Dec

 


verkoper vertelt

De verkoper vertelt

Waarom verkoopt men de woning? Hoe zijn de buren? Zijn er leuke dingen te doen in de omgeving? Wat zijn de fijnste plekjes in en rond het huis? Dat zijn toch zaken die je wilt weten als potentiële koper. En wie kan daar het beste antwoord op geven? Juist ja, de verkopers zelf. In het item 'De verkoper vertelt' laten we de verkopers aan het woord over hun woning.

Lees meer

14 Dec